Prejeli smo priznanje za 120 let delovanja
13. 6. 2022
Sprememba cene v občinah Benedikt, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Kungota
1. 7. 2022
Prejeli smo priznanje za 120 let delovanja
13. 6. 2022
Sprememba cene v občinah Benedikt, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Kungota
1. 7. 2022

Sprememba cene v občini Lenart:
Občinski svet Občine Lenart je na svoji 22. redni seji, dne 16.6.2022 s sklepom sprejel ceno vode – vodarine za opravljanje storitev gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo v Občini Lenart.

Sprememba cene v občini Cerkvenjak:
Občinski svet Občine Cerkvenjak je na svoji 23. redni seji, dne 23.6.2022 s sklepom sprejel Elaborat o oblikovanju cen izvajanja obvezne občinske gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo in potrdil cene za to javno službo.

Sprememba cene v občini Miklavž na Dravskem polju:
Občinski svet Občine Miklavž na Dravskem polju je na svoji 31. redni seji, dne 21.6.2022 s sklepom sprejel Elaborat o oblikovanju cen izvajanja obvezne občinske gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo in potrdil cene za to javno službo. Cene so oblikovane na osnovi Uredbe o metodologiji za oblikovanje cen storitev obveznih občinskih gospodarskih javnih služb varstva okolja (Ur.l. RS št. 87/2012).

Sprememba cene v občini Pesnica:
Občinski svet Občine Pesnica je na svoji 25. redni seji, dne 21.6.2022 s sklepom sprejel Elaborat o oblikovanju cen izvajanja obvezne občinske gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo in potrdil cene za to javno službo. Cene so oblikovane na osnovi Uredbe o metodologiji za oblikovanje cen storitev obveznih občinskih gospodarskih javnih služb varstva okolja (Ur.l. RS št. 87/2012).

Sprememba cene v občini Hoče-Slivnica:
Občinski svet Občine Hoče-Slivnica je na svoji 23. redni seji, dne 20.6.2022 s sklepom sprejel Elaborat o oblikovanju cen izvajanja obvezne občinske gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo in potrdil cene za to javno službo. Cene so oblikovane na osnovi Uredbe o metodologiji za oblikovanje cen storitev obveznih občinskih gospodarskih javnih služb varstva okolja (Ur.l. RS št. 87/2012).

Sprememba cene v Mestni občini Maribor:
Mestni svet Mestne občine Maribor je na svoji 35. redni seji, dne 28.6.2022 s sklepom sprejel Elaborat o oblikovanju cen izvajanja obvezne občinske gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo in potrdil cene za to javno službo. Cene so oblikovane na osnovi Uredbe o metodologiji za oblikovanje cen storitev obveznih občinskih gospodarskih javnih služb varstva okolja (Ur.l. RS št. 87/2012).

Sprememba cene v občini Gornja Radgona:
Občinski svet Občine Gornja Radgona je na svoji 13. redni seji, dne 23.6.2022 sprejel sklep o določitvi subvencioniranja cene obvezne občinske gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo v občini Gornja Radgona.

Cene vode in storitev so objavljeni na naslednji povezavi.

Uporabnike naprošamo, naj – če želijo – odčitajo števec in nam stanje v osmih dneh pošljejo na enega izmed spodaj navedenih načinov:
– Po pošti na naslov Mariborski vodovod, Jadranska c. 24, 2102 Maribor
– Preko portala komunala.info (na spletni strani www.komunala.info; podatki za prijavo so na položnici)
– po e-pošti na: info@mb-vodovod.si

Podatki, ki jih pri sporočanju potrebujete so: priimek in ime, naslov priključka, številka števca in stanje števca. Za vse informacije v zvezi z odčitavanjem lahko pokličete po telefonu 02/ 320-77-21, 320-77-22, 320-77-24 (oddelek obračun vode).

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani.

Nastavitve zasebnosti so shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke