Sodelavcu Mariborskega vodovoda nagrada za dosežke v informacijski varnosti

Preventivna dezinfekcija pitne vode v Mariboru, Rušah in Selnici
21. 8. 2023
OBVESTILO ZA PORABNIKE
19. 9. 2023
Preventivna dezinfekcija pitne vode v Mariboru, Rušah in Selnici
21. 8. 2023
OBVESTILO ZA PORABNIKE
19. 9. 2023
Prikaži vse

Sodelavcu Mariborskega vodovoda nagrada za dosežke v informacijski varnosti

Največji dogodek v Sloveniji na področju informacijske varnosti, konferenca Infosek, je bila letos organizirana že 21. leto zapored. Konferenca je potekala med 4. in 6. septembrom v kongresnem centru Hotela Perla v Novi Gorici, kjer je združila ugledne strokovnjake in raziskovalce s področja informacijske varnosti.

Bogat program, ki je vključeval predavanja, okrogle mize, delavnice in druge interaktivne vsebine je udeležencem ponudil priložnost spoznati najnovejše tehnologije in prakse pri obvladovanju kibernetskih tveganj. Ob tem je bila na konferenci sodelavcu podjetij Mariborski vodovod in Javni holding Maribor, Bojanu Erkerju s strani organizatorja dogodka, podjetja Palsit, podeljena nagrada za njegove dosežke in življenjsko delo na področju informacijske varnosti.

Bojan Erker se je redno udeleževal konferenc in izobraževanj na temo informacijske znanosti; prav tako je dejaven član Kluba IT managerjev, ki deluje pod okriljem podjetja Palsit. Nagrade se je zelo razveselil in ob prejemu povedal: »Z informacijsko varnostjo se ukvarjam že veliko let. Če podjetje posluje elektronsko, brez papirja, uvaja projekte digitalizacije, ima zahtevne krmilne sisteme za vodenje procesov, zato mora imeti urejeno področje informacijske varnosti. To predpisuje zakonodaja s področja kritične infrastrukture, kamor spada tudi oskrba z vodo. Brez informacijske varnosti ni digitalizacije in v to področje bo treba vlagati še več. Informacijska varnost v Skupini JHMB je tipičen primer sinergijskih učinkov, kjer lahko ureditev, izkušnje in dobre prakse uporabimo v celotni skupini.«

S ponosom in veseljem čestitamo sodelavcu Bojanu Erkerju za njegove dosežke na področju informacijske varnosti in predanost varnosti v digitalnem svetu.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani.

Nastavitve zasebnosti so shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke