Srebrno priznanje
11. 6. 2018
Sprememba cene v občini Ruše
2. 7. 2018
Srebrno priznanje
11. 6. 2018
Sprememba cene v občini Ruše
2. 7. 2018

Uporabnike pitne vode na območju Mestne občine Maribor in drugih občin, ki jih s pitno vodo oskrbuje Mariborski vodovod, obveščamo, da se bo od petka, 15.06.2018 od 8. ure do predvidoma petka, 29.06.2018 do 8. ure, izvajal ukrep preventivne dezinfekcije vodovodnega omrežja na celotnem območju Mestne občine Maribor, Občine Ruše ter Občine Selnica ob Dravi, v delu, kjer se ta običajno ne izvaja.

Namen ukrepa, ki ga izvaja Mariborski vodovod do dvakrat letno je preprečiti razvoj mikroorganizmov v vodovodnem omrežju, ki bi lahko eventualno vplivali na kakovost pitne vode oziroma vplivali na skladnost vode. Izbran čas izvajanja ukrepa sovpada s pričakovanimi vremenskimi razmerami in zagotavljanjem stabilnih razmer tako v vodovodnem omrežju kot tudi v internih napeljavah pri uporabnikih. Zato uporabnike pozivamo, da izkoristijo obdobje izvajanja ukrepa za izpiranje internih vodovodnih napeljav.

Ukrep je začasen in ne vpliva na kakovost pitne vode! Voda bo tudi v času izvajanja ukrepa zdravstveno ustrezna, primerna za pitje, pripravo hrane in osebno higieno.

Prosimo za razumevanje.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani.

Nastavitve zasebnosti so shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke